Căutare
Ultimele subiecte
24 februarie 2019. Mitinguri de protest în toată ţara: Abrogaţi şi apoi plecaţi!
Dum Feb 24, 2019 11:21 am Scris de AntiOUG13
Proteste faţă de OUG 7/2019 de modificare a legilor justiţiei
BUCUREŞTI, Piaţa Victoriei, …
[ Lectura completa ]
Comentarii: 11
Proteste fără precedent ale magistraţilor
Dum Feb 24, 2019 11:12 am Scris de AntiOUG13
După adoptarea OUG 7/2019 pentru o nouă modificare a legilor justiţiei, magistraţii din toată …
[ Lectura completa ]
[ Lectura completa ]
Comentarii: 1
#10august 2018: vine #DiasporaAcasă. #Împreună #AprindemLumina
Dum Iul 22, 2018 12:24 pm Scris de AntiOUG13
10-11 august 2018: Miting al Diasporei româneşti în Piaţa Victoriei din Bucureşti, între …
[ Lectura completa ]
[ Lectura completa ]
Comentarii: 11
600.000 pentru România
Pagina 1 din 1
600.000 pentru România
ADRESA GRUPULUI: https://www.facebook.com/groups/1713504955606768/
ADRESA PAGINII: https://www.facebook.com/600000pentruRomania/
Nr. membri: 16.354 (la 5 martie 2017)
Admini: Mihai N. Tudorica, +14 (https://www.facebook.com/groups/1713504955606768/admins/)
DESCRIERE:
600 000 pentru Romania a luat nastere in urma miscarilor de strada cauzate de celebra OUG 13, adoptata de Guvern in noaptea de 31.012017. Ideea a venit in timp ce ma trageam pe mine pantalonii de iarna, pregatindu-ma sa ies la Guvern, intrebandu-ma pe cine sa anunt.
600 000 pentru Romania este o platforma de informare. Politica, economie, juridic, social, educatie si nu numai. Important este sa fim informati. Aveti dubii asupra unei stiri? Cereti parerea celor de pe grup. Nu intelegeti o stire? Este prea tehnica? Cereti parerea pe grup.
Pe termen scurt, vom actiona ca un caine de paza. Suntem peste 7000. Sa fim cu ochii pe clasa politica, sa nu mai avem surprize de gen OUG 13. Vom prelua initiative referitoare la proteste si le vom comunica pe grup. Eventuri, flash-mobs etc.
Pe termen lung, eu personal as fi incantat daca de aici ar iesi initiative frumoase, fie ele noi ONG-uri, fie noi partide, fie pur si simplu proiecte punctuale care au luat nastere din dezbaterile de pe grup.
Reguli:
1. 600 000 pentru Romania este o platforma apolitica. Putem posta stiri referitoare la partide, bune sau rele, dar nici un partid nu va fi ignorat sau laudat fara motiv.
2. Opiniile celorlati vor fi respectate. Este apreciata dezabaterea punctelor de vedere atata timp cat se pastreaza un limbaj decent, fara injurii. Din dezbateri logice, argumentate, se pot naste idei frumoase.
3. Vom tine grupul informat referitor la proteste, in Bucuresti si in tara.
4. Nu se accepta incitari la violenta.
5. Nu hotiei, nu coruptiei. Sa lasam “hai ca merge si asa”, si sa trecem la “reusim mai bine de atat”.
Va multumesc pentru particpare!
Mihai N. Tudorica
#rezist #înstradă și azi pentru că #neamsăturat
#haicaputem #incaputin #putereacorupe #coruptiaucide
RUGĂMINTE: Nu faceţi cerere de intrare în grup dacă nu doriţi cu adevărat să vă implicaţi activ în continuare. Nu invitaţi în grup decât persoane despre care ştiţi că sunt active, implicate şi de bun-simţ. Vă mulţumesc!
ADRESA PAGINII: https://www.facebook.com/600000pentruRomania/
Nr. membri: 16.354 (la 5 martie 2017)
Admini: Mihai N. Tudorica, +14 (https://www.facebook.com/groups/1713504955606768/admins/)
DESCRIERE:
600 000 pentru Romania a luat nastere in urma miscarilor de strada cauzate de celebra OUG 13, adoptata de Guvern in noaptea de 31.012017. Ideea a venit in timp ce ma trageam pe mine pantalonii de iarna, pregatindu-ma sa ies la Guvern, intrebandu-ma pe cine sa anunt.
600 000 pentru Romania este o platforma de informare. Politica, economie, juridic, social, educatie si nu numai. Important este sa fim informati. Aveti dubii asupra unei stiri? Cereti parerea celor de pe grup. Nu intelegeti o stire? Este prea tehnica? Cereti parerea pe grup.
Pe termen scurt, vom actiona ca un caine de paza. Suntem peste 7000. Sa fim cu ochii pe clasa politica, sa nu mai avem surprize de gen OUG 13. Vom prelua initiative referitoare la proteste si le vom comunica pe grup. Eventuri, flash-mobs etc.
Pe termen lung, eu personal as fi incantat daca de aici ar iesi initiative frumoase, fie ele noi ONG-uri, fie noi partide, fie pur si simplu proiecte punctuale care au luat nastere din dezbaterile de pe grup.
Reguli:
1. 600 000 pentru Romania este o platforma apolitica. Putem posta stiri referitoare la partide, bune sau rele, dar nici un partid nu va fi ignorat sau laudat fara motiv.
2. Opiniile celorlati vor fi respectate. Este apreciata dezabaterea punctelor de vedere atata timp cat se pastreaza un limbaj decent, fara injurii. Din dezbateri logice, argumentate, se pot naste idei frumoase.
3. Vom tine grupul informat referitor la proteste, in Bucuresti si in tara.
4. Nu se accepta incitari la violenta.
5. Nu hotiei, nu coruptiei. Sa lasam “hai ca merge si asa”, si sa trecem la “reusim mai bine de atat”.
Va multumesc pentru particpare!
Mihai N. Tudorica
#rezist #înstradă și azi pentru că #neamsăturat
#haicaputem #incaputin #putereacorupe #coruptiaucide
RUGĂMINTE: Nu faceţi cerere de intrare în grup dacă nu doriţi cu adevărat să vă implicaţi activ în continuare. Nu invitaţi în grup decât persoane despre care ştiţi că sunt active, implicate şi de bun-simţ. Vă mulţumesc!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Feb 24, 2019 12:14 pm Scris de AntiOUG13
» Proteste fără precedent ale magistraţilor
Dum Feb 24, 2019 11:39 am Scris de AntiOUG13
» Petiţie online: Susţinem candidatura Laurei Codruţa Kövesi pentru funcţia de procuror şef european
Dum Feb 24, 2019 11:18 am Scris de AntiOUG13
» Petiţie online: Europa, salvează-ne de corupție!
Dum Feb 24, 2019 10:28 am Scris de AntiOUG13
» Articol nou pe blogul forumului: Despre gazul CS, ce nu ne-au spus autorităţile şi despre un articol incomod
Dum Aug 26, 2018 1:01 pm Scris de AntiOUG13
» #VăVedem: ultimele ştiri despre mitingul din #10august
Vin Aug 10, 2018 11:22 am Scris de AntiOUG13
» G4Media: Live text de la Protestul din #10august, din Piaţa Victoriei
Vin Aug 10, 2018 11:17 am Scris de AntiOUG13
» #10august 2018: vine #DiasporaAcasă. #Împreună #AprindemLumina
Vin Aug 10, 2018 11:14 am Scris de AntiOUG13
» Există notificare pentru proteste în Piaţa Victoriei până la sfârşitul lui 2018
Joi Aug 09, 2018 9:28 am Scris de AntiOUG13