Căutare
Ultimele subiecte
Subiecte similare
24 februarie 2019. Mitinguri de protest în toată ţara: Abrogaţi şi apoi plecaţi!
Dum Feb 24, 2019 11:21 am Scris de AntiOUG13
Proteste faţă de OUG 7/2019 de modificare a legilor justiţiei
BUCUREŞTI, Piaţa Victoriei, …
[ Lectura completa ]
Comentarii: 11
Proteste fără precedent ale magistraţilor
Dum Feb 24, 2019 11:12 am Scris de AntiOUG13
După adoptarea OUG 7/2019 pentru o nouă modificare a legilor justiţiei, magistraţii din toată …
[ Lectura completa ]
[ Lectura completa ]
Comentarii: 1
#10august 2018: vine #DiasporaAcasă. #Împreună #AprindemLumina
Dum Iul 22, 2018 12:24 pm Scris de AntiOUG13
10-11 august 2018: Miting al Diasporei româneşti în Piaţa Victoriei din Bucureşti, între …
[ Lectura completa ]
[ Lectura completa ]
Comentarii: 11
1 Decembrie, Bucureşti: Ne cerem tara inapoi!
#Rezistăm. Uniţi schimbăm :: ACŢIUNI,dezbateri, proiecte :: EVENIMENTE :: Mitinguri, adunări publice, proteste
Pagina 1 din 1
1 Decembrie, Bucureşti: Ne cerem tara inapoi!
Adresa evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1747098798932801/
Gazdă: Insistam
Data şi ora: 1 Decembrie 2017, ora 9:00
Locul: Arcul de Triumf, Bucureşti
DESCRIERE:
De la începutul anului am ieșit cu toții în stradă și ne-am apărat democrația fragilă. Am ținut piept asaltului elefanților roz și ei au plecat cu coada între picioare. Cel puțin un timp. Am știut că nu e de ajuns și că elefanții se vor întoarce cu întăriri și că în afară de oamenii care au ieșit în stradă au mai rămas prea puțini luptători în statul român care să ne apere țara. Tot timpul acesta am fost cu toții însuflețiți de aceeași simțire și același gând. Împreună am descoperit că iubirea de țară nu înseamnă naționalism deșănțat, declarații pompoase la televizor sau la tribuna parlamentului, ci înseamnă să vrei să o aperi atunci când e în pericol.
Însă a venit timpul să privim înapoi în istorie și să ne amintim că acum o sută de ani poporul român trecea prin momente mult mai grele și înfrunta vitregii de neînchipuit pentru cetățeanul de astăzi. Armata română și-a slujit rolul în acele vremuri și cu preț uriaș în vieți omenești a împlinit un ideal vechi al poporului nostru.
A venit vremea să ne onorăm eroii. Să ne amintim sacrificiile soldaților noștri. Să onorăm, încă o dată, precum în fiecare seară în care am ieșit în stradă, drapelul națiunii și însemnătatea lui din istorie și din conștiința țării.
A venit vremea să onorăm țara. Va fi 1 Decembrie, ziua noastră a tuturor.
NU VREM SA FIM CONDUSI DE HOTI !!
Gazdă: Insistam
Data şi ora: 1 Decembrie 2017, ora 9:00
Locul: Arcul de Triumf, Bucureşti
DESCRIERE:
De la începutul anului am ieșit cu toții în stradă și ne-am apărat democrația fragilă. Am ținut piept asaltului elefanților roz și ei au plecat cu coada între picioare. Cel puțin un timp. Am știut că nu e de ajuns și că elefanții se vor întoarce cu întăriri și că în afară de oamenii care au ieșit în stradă au mai rămas prea puțini luptători în statul român care să ne apere țara. Tot timpul acesta am fost cu toții însuflețiți de aceeași simțire și același gând. Împreună am descoperit că iubirea de țară nu înseamnă naționalism deșănțat, declarații pompoase la televizor sau la tribuna parlamentului, ci înseamnă să vrei să o aperi atunci când e în pericol.
Însă a venit timpul să privim înapoi în istorie și să ne amintim că acum o sută de ani poporul român trecea prin momente mult mai grele și înfrunta vitregii de neînchipuit pentru cetățeanul de astăzi. Armata română și-a slujit rolul în acele vremuri și cu preț uriaș în vieți omenești a împlinit un ideal vechi al poporului nostru.
A venit vremea să ne onorăm eroii. Să ne amintim sacrificiile soldaților noștri. Să onorăm, încă o dată, precum în fiecare seară în care am ieșit în stradă, drapelul națiunii și însemnătatea lui din istorie și din conștiința țării.
A venit vremea să onorăm țara. Va fi 1 Decembrie, ziua noastră a tuturor.
NU VREM SA FIM CONDUSI DE HOTI !!
Subiecte similare
» 20 ianuarie 2018: TOŢI LA BUCUREŞTI
» Eveniment: Sustinem DNA - Vrem Depolitizarea CCR
» 3 decembrie 2017: Vrem Justiţie, nu corupţie!
» Eveniment: Sustinem DNA - Vrem Depolitizarea CCR
» 3 decembrie 2017: Vrem Justiţie, nu corupţie!
#Rezistăm. Uniţi schimbăm :: ACŢIUNI,dezbateri, proiecte :: EVENIMENTE :: Mitinguri, adunări publice, proteste
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Dum Feb 24, 2019 12:14 pm Scris de AntiOUG13
» Proteste fără precedent ale magistraţilor
Dum Feb 24, 2019 11:39 am Scris de AntiOUG13
» Petiţie online: Susţinem candidatura Laurei Codruţa Kövesi pentru funcţia de procuror şef european
Dum Feb 24, 2019 11:18 am Scris de AntiOUG13
» Petiţie online: Europa, salvează-ne de corupție!
Dum Feb 24, 2019 10:28 am Scris de AntiOUG13
» Articol nou pe blogul forumului: Despre gazul CS, ce nu ne-au spus autorităţile şi despre un articol incomod
Dum Aug 26, 2018 1:01 pm Scris de AntiOUG13
» #VăVedem: ultimele ştiri despre mitingul din #10august
Vin Aug 10, 2018 11:22 am Scris de AntiOUG13
» G4Media: Live text de la Protestul din #10august, din Piaţa Victoriei
Vin Aug 10, 2018 11:17 am Scris de AntiOUG13
» #10august 2018: vine #DiasporaAcasă. #Împreună #AprindemLumina
Vin Aug 10, 2018 11:14 am Scris de AntiOUG13
» Există notificare pentru proteste în Piaţa Victoriei până la sfârşitul lui 2018
Joi Aug 09, 2018 9:28 am Scris de AntiOUG13